Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] Suggestions

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-06-2012, 07:03 AM
seanferns seanferns is online now
Registered User
Join Date: 01-30-2012
Posts: 56
Capturing data from firefox browser

I have firefox open with multiple tabs. I then go through each tab and select the text or directly click (to get the entire page) on the "Copy to UltraRecall button". However, when I go back to UltraRecall it is still working on the first or second capture and once complete it stops there. i.e. if it cannot import the data fast enough it just ignores it.

Could the "Copy to UltraRecall button" button be disabled if a import is in progress or alternatively queue the requests to UltraRecall.
Reply With Quote
Old 02-06-2012, 09:59 AM
kinook kinook is online now
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,331
Holding down the Shift key when importing from Firefox will import each tab.
Reply With Quote
Old 02-06-2012, 10:42 PM
seanferns seanferns is online now
Registered User
Join Date: 01-30-2012
Posts: 56
well i guess my question wasn't clear. I need to import several snippets of several pages. So if i select the first piece of a page and click the button then the next and so on, these should queue up to UR or the button should be disabled if UR is busy.
Right now the button clicks are getting ignored.
Reply With Quote
Old 04-02-2012, 02:34 PM
aAYly aAYly is online now
Registered User
Join Date: 10-31-2009
Posts: 1
I'm also after this feature, but queueing import operations is not currently available. It is on the roadmap, although not for the next version.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.

Copyright 1999-2015 Kinook Software, Inc.