Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2006, 09:15 AM
MsJulie MsJulie is online now
Registered User
 
Join Date: 08-14-2006
Posts: 8
Unhappy Images no longer visible (UltraRecall professional)

Greetings!

Images that I cut and paste do not show up in the text notes entries in UltraRecall -- the professional version. They are not visible whatsoever, even though the "paste" option is available when I right-click in the text field.

For example, if I select an image on a webpage and then right click it and copy it then go to the text field of a text and note in UltraRecall, I can't select paste -- but having selected it it does not register in the window.

Moreover, images that I had cut and pasted in version 1.0 are not visible either.

In the spirit of experimentation, I created a notepad file with an image that had been cut and pasted. Then I dragged that file into the data Explorer -- it created a shortcut link to a Word file (RTF). When I opened that item in the data Explorer -- the image did not appear, either. And it did not appear to be incorporated whatsoever in the copy that UltraRecall kept.

What is going on? I did not mess with the settings when I upgraded.

Please advise.

Virtually yours,
Ms.Julie
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2006, 09:58 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,657
v2 added an option during installation to copy the Office rich edit control to the UR installation path if available (since some versions improve table display: http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=1026). But it appears that some versions of riched20.dll are buggy, resulting in the behavior you describe. Close UR and try one of the following:

1) Delete riched20.dll from the UR installation path
2) Replace it with the one in this file: ftp://ftp.kinook.com/RICHED20.zip
Reply With Quote
  #3  
Old 08-14-2006, 10:28 AM
MsJulie MsJulie is online now
Registered User
 
Join Date: 08-14-2006
Posts: 8
Many thanks!

Both of your methods worked -- either removing the DLL entirely or replacing it with the non-buggy version.

Just out of curiosity, what are the trade-offs between having the DLL in the boot path and leaving it out?

Cheers!
Reply With Quote
  #4  
Old 08-14-2006, 11:54 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,657
If you want UR to use a different version than the system one, place the desired version in the UR path. Some users have found this to be beneficial:
http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=1026
http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=1918
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.