Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2008, 04:13 PM
garyb@se.rr.com garyb@se.rr.com is online now
Registered User
 
Join Date: 02-19-2004
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 19
Question Sudden Errors during Installshield build

I have all of the sudden started getting the following error message; (excerpt from VBP log.)

Resolving strings...
Language English (United States) built
Building CAB files...
ISDEV : error -5044: Cannot delete directory c:\temp\DIR837.tmp
ISDEV : fatal error -5087: Stop at first error
CPC32\CPC32 - 2 error(s), 0 warning(s)

I am on version 6.7 and using InstallShield Pro 12 on Vista Ultimate.

I can of course go directly to this location and delete the folder manually using the same login.

This problem does not appear when I create the InstallShield build in the InstallShield IDE.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2008, 04:28 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,752
It appears that InstallShield still has open handle(s) to the directory when it tries to delete it when building from the command-line.

You should be able to reproduce the problem outside of VBP by checking the 'Log command-line...' checkbox on the Options tab, rebuilding the step, then copying and pasting the command-line from the build output to a Command Prompt and running it from there.

These might give some clues: http://tinyurl.com/37gq3w
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2008, 04:36 PM
garyb@se.rr.com garyb@se.rr.com is online now
Registered User
 
Join Date: 02-19-2004
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 19
Quote:
Originally posted by kinook
It appears that InstallShield still has open handle(s) to the directory when it tries to delete it when building from the command-line.

You should be able to reproduce the problem outside of VBP by checking the 'Log command-line...' checkbox on the Options tab, rebuilding the step, then copying and pasting the command-line from the build output to a Command Prompt and running it from there.

These might give some clues: http://tinyurl.com/37gq3w
I looked at those forum posts, however it is a temp directory that it is creating. After the error occurs, the directory is empty!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:01 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.