Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-19-2003, 01:37 AM
farrukh farrukh is online now
Registered User
 
Join Date: 04-17-2003
Posts: 8
How to Call Subroutine of Included Project

Hi
Is there anyway to call a subroutine of an included project file.

I want to use a subroutine of another (sub)-project, which is included in my main project.

regards

Farrukh
Reply With Quote
  #2  
Old 05-19-2003, 03:57 PM
pjaquiery pjaquiery is online now
Registered User
 
Join Date: 01-19-2003
Location: Dunedin, New Zealand
Posts: 114
Make the subroutine Global and you can use it from any project.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2003, 04:56 AM
farrukh farrukh is online now
Registered User
 
Join Date: 04-17-2003
Posts: 8
Cool I know that...

I know that method. But what If I sent a project to other person on other side of globle, and he wanted to used that project and its subroutine, immediately..

Global Suroutine method is fine, and I'm using that.

Thankx
Reply With Quote
  #4  
Old 05-20-2003, 03:50 PM
pjaquiery pjaquiery is online now
Registered User
 
Join Date: 01-19-2003
Location: Dunedin, New Zealand
Posts: 114
In that case it has to be part of the same project, there just ain't any way around it, except that you could send off a copy of your Global subroutines file.

Look for "VisBuildPro.steps" in "<Documents and
Settings>\All Users\Application Data\Kinook Software\Visual Build
Professional". If it's not there look in the folder containing the VBP .exe.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:27 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.