Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 02-02-2011, 12:04 PM
vlad2135 vlad2135 is online now
Registered User
 
Join Date: 02-01-2011
Posts: 6
Oh, you are genius! I would have never thought up such steps! Looks like they work for me! Tomorrow I'll try to use them on the full build script and post the results!

Thanks again!
Reply With Quote
  #17  
Old 02-03-2011, 02:27 AM
vlad2135 vlad2135 is online now
Registered User
 
Join Date: 02-01-2011
Posts: 6
And one more comment - any of the proposed methods will have a problem compared to loading global macros via /macros command-line parameter:

- /macros loads all macros in bulk and only after that starts evaluating (expanding?) them;
- on the contrary, loading macros via subproject or XML parsing requires all prerequisite macros to be loaded before their dependent macros (for macros expanding). So one must create and maintain a strict order of macros in the xml file.

So, why don't allow multiple /macros switches on command-line?
Reply With Quote
  #18  
Old 02-03-2011, 10:46 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,751
You can check the Don't expand macros or script in value when setting option or use vbld_EscapeString when assigning the value to prevent immediate expansion of macro references.
http://www.kinook.com/VisBuildPro/Ma...scriptmisc.htm

It's not very common to need so many macros as environment variables, but we'll add that to the request list.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.