Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 08-13-2010, 12:22 AM
wordmuse wordmuse is online now
Registered User
 
Join Date: 10-11-2006
Posts: 482
Quote:
Originally posted by kinook
If you change the extension back to .html in UR after importing and then refresh, it should.
I must be doing something wrong. Do you mean to change the extension back to html in the URL attribute or in the tree? Not that it seems to matter. No matter how I play with it, I can't get the syntax to be highlighted.

Could you perhaps show a screenshot of how things should be set up and what I should see when I view an item that is syntax colored?

- Bal
Reply With Quote
  #17  
Old 08-13-2010, 07:11 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
Quote:
Originally posted by armsys
Can you kindly give us some hints/keywords to google around the syntax definition? Could you name the Syntax Editor? Thanks.
Armstrong
http://www.codejock.com/products/syn.../?platform=mfc

I contacted the vendor to ask about support for additional languages, but haven't heard back yet.
Reply With Quote
  #18  
Old 08-13-2010, 10:48 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
Quote:
Originally posted by wordmuse
I must be doing something wrong. Do you mean to change the extension back to html in the URL attribute or in the tree? Not that it seems to matter. No matter how I play with it, I can't get the syntax to be highlighted.

Could you perhaps show a screenshot of how things should be set up and what I should see when I view an item that is syntax colored?

- Bal
See screen recording: http://www.kinook.com/Download/Temp/syntax.zip
Reply With Quote
  #19  
Old 01-20-2011, 04:00 AM
Roaster Roaster is online now
Registered User
 
Join Date: 08-01-2007
Posts: 51
Hi

Would it be possible to enable syntax highlighting without importing a document before, just using it in the editor.

I mean, I tell UR somehow that the current text item should be formatted e.g. in JavaScript syntax and here it goes?

I find it rather inconvenient to first import a file, rename it to get the editor enabled, doing the changes and rename it back to get a read-only syntax highlighting.

I'm pasting many code snippets into UR (Pro, btw) and do not have a file in most cases, hence this feature request.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.