Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2008, 11:43 AM
dheller dheller is online now
Registered User
 
Join Date: 08-07-2007
Location: New Castle, DE
Posts: 14
InstallShield Build Step does not copy build files to the right folder

I have a automatic build that includes a step that builds my InstallShield project, however since I switched from a MSI Basic to MSI Script project, it does not properly build the project and copy the files to the proper folder. Here is the output statement

The problem is that the build is creating components that are within the InstallShield project as part of the released files.


"C:\Program Files\Macrovision\IS2008\System\IsCmdBld.exe" -p "C:\My Setups\TRIOS\TRIOS1.ism" -b "C:\My Setups\TRIOS" -r "Release 1" -a Trios_IS_MSI -w -x -c COMP -e y -q3 -l WindowsFolder=C:\Windows\ -l SystemFolder=C:\Windows\system32\ -l "CommonFilesFolder=c:\Program Files\Common Files\\" -l "ProgramFilesFolder=C:\Program Files\\" -l "ISPROJECTDIR=C:\My Setups\TRIOS\\" -l "ISProductFolder=C:\Program Files\Macrovision\IS2008\\" -l "ISProjectDataFolder=C:\My Setups\TRIOS\\" -l "ISProjectFolder=c:\My Setups\TRIOS|" -p "C:\My Setups\TRIOS\TRIOS1.ism"
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2008, 11:49 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
This sounds like a question for the InstallShield vendor.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2008, 11:59 AM
dheller dheller is online now
Registered User
 
Join Date: 08-07-2007
Location: New Castle, DE
Posts: 14
This works fine when I build it manually, it only fails when I try to use this step in the automatic build. I included an attachment with all of the settings for this step, do I have all the necessary informtion required for this to work correctly with an MSI project?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2008, 12:11 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
If you copy/paste the IsCmdBld.exe command-line used by the VBP InstallShield step into a Command Prompt and run outside of VBP, does it have the same result as when the same command is performed within VBP? If so, you'll need to submit the issue to the IS vendor. If not, please ZIP and send or post:
1) The info from Help | About | Install Info
2) The .bld file
3) A build log file
4) The .ism file
5) The output when when building from a Command Prompt (add >out.txt to the IsCmdBld.exe command to redirect to a file)
6) A detailed description of the difference in behavior when running inside VBP vs. outside VBP.

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:03 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.