Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2012, 01:08 PM
teognost teognost is online now
Registered User
 
Join Date: 05-25-2004
Location: Prague,Czech Republic
Posts: 175
Process completed with exit code 128

One of the builds failed at some steps of type "Run program" with a message like this:

6/27/2012 3:16:13 PM: Building project step 'add solution result'...
C:\Program Files\VisBuildPro8\Tools\msxsl.exe "C:\Reports\BuildsOutput\2012.0627.11.0\results.xm l" "C:\BuildsIntraday\ffng\Install\VBP\Processing\Add SolutionResult.xslt" -o "C:\Reports\BuildsOutput\2012.0627.11.0\addedResul ts.xml" "buildLabel"="2012.0627.11.0" "solutionName"="ExcGat\OrdGatClientHelper.sln" "status"="Success" "duration"="10" "output"="\\DEV-BLD02\Reports\BuildsOutput\2012.0627.11.0\ExcGat_O rdGatClientHelper.sln.txt"

Process completed with exit code 128

6/27/2012 3:16:14 PM: Building failure step 'Send Gen Mail- failure of failure step'...
cscript.exe "C:\Program Files\VisBuildPro8\Tools\SendMail.vbs"
Process completed with exit code 128'

Any idea what could cause this problem?
Previous build went ok.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-27-2012, 06:14 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,701
Sounds like something like this (different exit code, but similar behavior), the article shows how to work around it and reproduce outside Visual Build.
http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=2243
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.