Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-14-2004, 03:00 PM
Pyro Pyro is online now
Registered User
 
Join Date: 07-13-2004
Posts: 6
Error converting XML log to HTML

This has happened about three times now...just enough to start getting annoying.

"Error at line 13875, position 3 loading 'C:\DOCUME~1\Rdroll\LOCALS~1\Temp\2\bld995.tmp': End tag 'step' does not match the start tag 'build'."

The problem that I can see around that line is that one step did not log the <step...> or <name>...</name>, but it did get the output, status, and /step. So obviously the <step> tags are mismatched now.

It has not happened on the same step yet, but always happens near the end of my build, on line 13,000+ during steps where I'm copying 5-20 files around. There are a couple dozen of these file copy steps. It has only happened when I run my build through the GUI, about 3 out of 8 times now. Every command-line build (which I've run nightly for about a week on this new computer) has worked just fine. I just moved my build to a faster computer and it started doing this.

It's like it's having trouble writing out to the .log file for some reason while starting a random step but just ignores it and continues on.

Has anyone seen this before or have any ideas for me?

Thanks!

Rob
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.