Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2007, 09:42 AM
warrenc warrenc is online now
Registered User
 
Join Date: 12-21-2004
Posts: 13
Vs.NET/2005 error when building solution file

I'm getting MS error when building my solution. It does not occur in the same spot.

If I build the sln file a second time it sometimes finishes the build successfully. If not, it gives me the same type of error message. If I keep running the step it eventually completes successfully.

I'm suspecting that it's a memory issue but then again I'm not an expert.

I've included the error window, the solution file and the build step info if that will help solve my problem.

My build machine has 512 MB memory and a 2.8 GHz CPU.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2007, 09:42 AM
warrenc warrenc is online now
Registered User
 
Join Date: 12-21-2004
Posts: 13
Here's the build step
Attached Images
 
Reply With Quote
  #3  
Old 07-30-2007, 09:44 AM
warrenc warrenc is online now
Registered User
 
Join Date: 12-21-2004
Posts: 13
I guess there's no need for the solution file becasue you wouldn't be able to open it.

Last edited by warrenc; 07-30-2007 at 09:51 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-30-2007, 10:50 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,723
It's VS (devenv) that's failing, not VBP, so you would need to contact MS support regarding the issue. You can check the 'Display compiler command-line' checkbox on the Options tab, rebuild, to reproduce outside VBP and provide with your support material.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-30-2007, 11:51 AM
warrenc warrenc is online now
Registered User
 
Join Date: 12-21-2004
Posts: 13
When I build the solution using the MS .net IDE it builds without any problems.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-30-2007, 12:04 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,723
Building from the IDE is not equivalent to building from the command-line.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.