Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2006, 12:39 PM
mweinberger mweinberger is online now
Registered User
 
Join Date: 12-23-2005
Posts: 40
VSS SS.EXE History "Version Not Found" Error

Hi All,

I'm having trouble running the following VSS line:

"C:\program files\vss\win32\ss.exe" History $/FirmwareUpgrade/DLink/1.1 -NL -R -V"L1.1.0 CM Build 6~L1.1.0 CM Build 5"

The problem is more than likely a deleted file somwhere in one of the sub folders. I encountered a similar problem getting the entire project tree before, when the get would fail. A search on Google led me to the solution to use *?* as part of the get, as that would bypass an missing files. I tried adding *?* after the token "History" and still received the "Version Not Found" error message. If I take the -R out, then everything is fine and SS.exe returns valid results.

What do you advise?

thanks in advance,
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2006, 01:50 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,721
Make sure you have the latest release of VSS. You might try running analyze to repair your DB (see the Analyze.bld sample). Otherwise, you'll probably need to open a support incident with MS about the problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.