Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-06-2006, 12:11 PM
jlemieu1 jlemieu1 is online now
Registered User
 
Join Date: 01-11-2006
Location: Minneapolis, MN
Posts: 10
Selecting a configuration in VBP for VS2005 solution

I am having a problem with building a VS2005 solution with VBP. In VBP build step I select a build configuration "Release;Any CPU" but for some reason when the step runs in VBP it will always compile with the top Release configuration("Release;.NET1.1") instead of the one I select in VBP("Release;Any CPU").

Is this an issue with VS2005 or VBP passing the configuration setting to VS2005? This is what is displayed in VBP log.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Building project step 'Test build'...
Pre-processing...

Building configuration 'Release'...
Microsoft (R) Build Engine Version 2.0.50727.26
[Microsoft .NET Framework, Version 2.0.50727.26]
Copyright (C) Microsoft Corporation 2005. All rights reserved.

Build started 2/6/2006 10:57:47 AM.
__________________________________________________
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:53 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.