Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2007, 02:51 PM
ambalboa ambalboa is online now
Registered User
 
Join Date: 06-25-2007
Location: Houston, TX
Posts: 70
"Delete Folder" doesn't work sometimes

This is weird but sometimes the 'Delete Folder' action step doesn't work, giving me the following error message:

7/9/2007 2:39:50 PM: Building project step 'Delete Folder'...
7/9/2007 2:39:50 PM: Building project step 'Delete Source Code folder'...
Deleting folder 'C:\Release\1.2.3 Release\Source Code'...
The directory is not empty.

Process completed with exit code 145
7/9/2007 2:39:50 PM: Step 'Delete Source Code folder' failed

Now, the option "Delete subfolders" is checked, so even if the folder specified in the path wasn't empty, it should still delete it and everything in it, right? This happens every now and then. I ran the step a second time and it worked. Why did this happen?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2007, 04:37 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,743
It the Windows RMDIR command is unable to delete one or more files or folders in the specified folder (for instance, if file(s) or folder(s) are locked for use by another application), that error could occur.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.