Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2005, 02:37 PM
rboutilier rboutilier is online now
Registered User
 
Join Date: 11-29-2005
Posts: 2
Problems building strangely named VS.NET solution configuration

My latest VBP Project includes a step to build a VS.NET solution. The solution has the following 8 language-specific configurations:

[en-us]|Win32
[zh-cn]|Win32
[fr]|Win32
[de]|Win32
[it]|Win32
[ja]|Win32
[pt-br]|Win32
[es-mx]|Win32

Only the English configuration currently works, so I need to make sure it's the only one that gets built. I am selecting [en-us]|Win32 from the Configuration(s) list box on the Project/Solution tab. Unfortunately, because the configuration name begins with the '[' character, VBP seems to be interpreting it as a regular expression and giving the following error:

Solution configuration '0|Win32' not found.

Does anyone know if there's a way to force a literal string as a solution configuration?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2005, 02:52 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,752
Actually, VBP is interpreting the part between brackets as a script expression. Double the bracket chars to specify literals:

[[en-us]]|Win32
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2005, 02:59 PM
rboutilier rboutilier is online now
Registered User
 
Join Date: 11-29-2005
Posts: 2
Thumbs up

That did the trick. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.