Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2014, 06:40 AM
gmanupnorth gmanupnorth is online now
Registered User
 
Join Date: 08-27-2014
Posts: 3
Process completed with exit code -1073741502

Good day everyone.

I have a run program task in Visual Build that keeps failing as follows:

8/26/2014 2:38:27 PM: Building subroutine step 'Obfuscate'...
"C:\Program Files (x86)\LogicNP Software\Crypto Obfuscator For .Net 2013 R2\co.exe" projectfile=E:\Builds\15\eEye.RetinaCS\Mainline-Release\Sources\Setup\ScrambleTheCode.obproj

Process completed with exit code -1073741502
8/26/2014 2:38:28 PM: Step 'Obfuscate' failed

This is a Run Program Task that calls the Crypto Obfuscate command line exe. Here is the XML snippet from the build file:

<step action='Run Program'>
<ShowCmd type='11'>-1</ShowCmd>
<buildfailsteps type='11'>0</buildfailsteps>
<command>%OBFUSCATION_EXE_PATH% projectfile=%PROJDIR%\ScrambleTheCode.obproj</command>
<continueonfail type='3'>1</continueonfail>
<indent type='3'>1</indent>
<name>Obfuscate</name>
<options type='3'>1</options>
<outputfrom type='3'>1</outputfrom>
<password encrypted='1'>GM3oPP48Z+H6auS4/qGvgw==</password>
<successcodes>0</successcodes>
<username>administrator</username>
</step>

Any help would be really appreciated.

Gordon
Reply With Quote
  #2  
Old 08-27-2014, 07:02 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,742
If the process is actually completing its work and returning a spurious exit code, you could ignore that particular code by adding it to the Success exit codes field.
http://www.kinook.com/VisBuildPro/Manual/programtab.htm

You should be able to reproduce the problem outside Visual Build by running a Command Prompt under the Administrator account and creating and running a batch file as described in the 2nd post at http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?threadid=438
Reply With Quote
  #3  
Old 08-27-2014, 08:15 AM
gmanupnorth gmanupnorth is online now
Registered User
 
Join Date: 08-27-2014
Posts: 3
Yeah, we were able to reproduce the same error using a batch file
Reply With Quote
  #4  
Old 08-29-2014, 09:42 AM
gmanupnorth gmanupnorth is online now
Registered User
 
Join Date: 08-27-2014
Posts: 3
Process completed with exit code -1073741502

Our Build Controller runs as NETWORKSERVICE and the Run Program Task needs to run as administrator and it seems like this elevation fails within the build process.

Not sure how to resolve it......
Reply With Quote
  #5  
Old 08-29-2014, 10:05 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,742
Does the program really need elevated privileges? Maybe that could be fixed.

Otherwise, try something like elevate.
http://code.kliu.org/misc/elevate/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:04 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.