Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2005, 10:27 AM
Kim Kim is online now
Registered User
 
Join Date: 04-03-2003
Location: Norway
Posts: 26
Unhappy Copy files bug

Hi,
I’m using “Copy Files” action to copy a set of files from "Source folder" to "Dest folder". I'm using *.* to include all files in source folder, and have ticked on “Copy subdirectories”. It copies all of my files except for files that do not have any extension. Why?

When using a Command Prompt manually, all files get copied using *.* - shouldn’t wildcards in VBP behave the same?

Kim
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2005, 07:54 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,742
You're right, it does skip files without an extension when using *.*. We intended to emulate the regular wildcard behavior, but it looks like that slipped by (due to the complexity of the action, it can't leverage the wildcard logic in the Windows APIs). Apparently very few are using that syntax or there aren't many non-extension files out there, as you're the first one to notice it. As a workaround, you can simply use a blank include field or * instead.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.


Copyright © 1999-2019 Kinook Software, Inc.