Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2010, 02:29 PM
Yanni Yanni is online now
Registered User
 
Join Date: 02-16-2005
Posts: 6
UR 4.1b does not keep/accept registration info

Yesterday I downloaded UR 4.1b and installed on top of the previous version (4.1a). UR lost the registration info, and copying and pasting it in Help | Register... was not accepted ("The name and/or key entered is not valid!)"

(Lenovo Thinkpad T61, WinXP SP3) If this is not a general bug introduced in the latest version, I can send more system info. Others noticed this?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2010, 04:29 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,758
The licensing did not change between 4.1a and 4.1b.

Make sure that Help | About | Install Info shows

Ultra Recall Professional 4.x

If it shows 'Ultra Recall 4.x', you will need to uninstall, then download and install the Professional edition from http://www.kinook.com/Download/UltraRecallProEval.exe.

Then, make sure to copy and paste all the lines between the 'Copy lines below/above' lines from the license info email (not just the license key) into the Register dialog.

If that doesn't help, please ZIP and send to support@kinook.com:
1) The info from Help | About | Install Info
2) A screen shot of the Register dialog after pasting the license info.

Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-28-2010, 08:39 AM
Yanni Yanni is online now
Registered User
 
Join Date: 02-16-2005
Posts: 6
Mea culpa! You are right (and I hope you will always be :-) and I am wrong. My only excuse is that I am currently in Haiti, and amidst all the trouble I downloaded the standard edition instead of the professional. I apologize for wasting your time.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-28-2010, 10:52 AM
dspady dspady is online now
Registered User
 
Join Date: 09-05-2005
Location: Alberta
Posts: 128
Don't feel too bad. I did exactly the same thing a couple of months ago and Kinook kindly showed me the error of my ways.

Don
Reply With Quote
  #5  
Old 02-28-2010, 01:34 PM
quant's Avatar
quant quant is online now
Registered User
 
Join Date: 11-30-2006
Posts: 967
the same happened to myself once as well.

I think, somehow, the software should tell you that you are installing new program (standard version) instead of reinstalling the existing (pro version). It would be then clear that one downloaded the wrong version ...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.