Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-17-2008, 02:21 PM
Roaster Roaster is online now
Registered User
 
Join Date: 08-01-2007
Posts: 51
Importing Webpage Problem

Hi,

I would like to import this webpage http://blogs.codegear.com/abauer/2008/07/16/38864/ into UR3.5

While the content arrives at UR, the page does not really look perfect. All the images are missing and I assume the appropriate CSS file, too.

When linking this page into UR I can see it properly. Pressing STRG+M to store the page in the database I again get an ugly formatted page.

Used FF 3.0.0 and IE 7, but no luck in both cases.

Any hint how to import those pages in a better way?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2008, 03:09 PM
quant's Avatar
quant quant is online now
Registered User
 
Join Date: 11-30-2006
Posts: 967
Re: Importing Webpage Problem

Quote:
Originally posted by Roaster
Any hint how to import those pages in a better way?
save it first with ScrapBook extension in Firefox and then click on the button in Firefox to store it in UR.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2008, 03:23 PM
Roaster Roaster is online now
Registered User
 
Join Date: 08-01-2007
Posts: 51
Re: Re: Importing Webpage Problem

Quote:
Originally posted by quant
save it first with ScrapBook extension in Firefox and then click on the button in Firefox to store it in UR.
YES, that's it - great tip! Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2008, 03:49 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
UR is capturing the page correctly, but IE has trouble displaying it because of ampersand and semicolon characters in a folder name (a side effect of the accented character in the page title). Strange, since those are valid and everything is created on disk properly.

We've updated UR to exclude those characters in the local file/folder name, which corrects the problem. Download and install http://www.kinook.com/Download/UltraRecallProEval.exe again, then synchronize that item to fix the problem (UltraRecall.exe 3.5.1.3 in Help | About | Install Info afterwards). Thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-18-2008, 03:31 AM
Roaster Roaster is online now
Registered User
 
Join Date: 08-01-2007
Posts: 51
yes, the new version fixed this! Thanks for this lightning fast fix!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.