Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-13-2004, 06:35 AM
a_t_jackson a_t_jackson is online now
Registered User
 
Join Date: 03-11-2003
Location: Belfast, Northern Ireland
Posts: 23
SourceSafe Label problem

I'm trying apply a label such as "Build 27" at project level in VSS.

$/MyProject/1.0
/Module1
/Module2

If I do this manually in VSS I just go to root project ("$/MyProject/1.0"), right click and hit Label. The label is instantly applied to all subfolders and files.

Labelling a project VisualBuild seem different. Its seems that a label is first applied to root project, and then the system tries to recursively label all subprojects and their files with the same label. This causes VSS to keep prompting if we want to override/delete the previous label:

The label "Build 27" is used by a previous version of $/MyProject/1.0
Remove the old label?(Y/N)Y

Its taking ages (several minutes) to label a project with many subprojects/files in this way

Any idea where I'm going wrong.

BTW - "Perform operation recursively operation" is NOT checked.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.