Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2007, 11:20 AM
Too_Tall_Crown_Victoria Too_Tall_Crown_Victoria is online now
Registered User
 
Join Date: 01-14-2003
Posts: 44
Using Ant 1.7 does not return error code

I am running an ANT step using ANT 1.7.0 and I am not getting the failure code. I looked into replacing the Tools\ant.bat but that one differes a lot from the 1.7.0\bin\ant.bat.

Is the ant.bat in the tool directory ok to run with 1.7 or is there another ant.bat to use.

Thanks

Tom
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2007, 12:05 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,749
Attached is a tweaked 1.7.0 ant.bat that returns the exit code properly.
Attached Files
File Type: zip ant.zip (2.5 KB, 845 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:14 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.