Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2006, 09:54 AM
DrGonzo DrGonzo is online now
Registered User
 
Join Date: 06-02-2006
Location: Germany
Posts: 21
Strange behaviour building *.vcproj files

Hi together,

ist Gonzo again. First of all I want to compliment the kinook on their great work they did with their tool. It works perfectly.

But still have one question waiting to be answered. We started to build our projects with the *.sln files in Visual Studio 2003. Now we decided that we should use the *.vcproj of the single projects to reach our goals faster. But if I try to build any *.vcproj file I only get this message in the white-box:

12.07.2006 16:48:22: Building project step 'Make VS.NET'...
Pre-processing...

Thats it. No compilation process is started by VBP.

Can anyone tell me why this behaviour appears?

Thank You,

DrGonzo
Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2006, 10:37 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,752
Please ZIP and send or post:
1) The info from Help | About | Install Info
2) The .bld file used to build
3) A build log file
4) The .vcproj file (no source code files)

Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2006, 01:27 AM
DrGonzo DrGonzo is online now
Registered User
 
Join Date: 06-02-2006
Location: Germany
Posts: 21
Hi

here is the required information. There is no Build Log file attched because the whole output can be inspected in my initial posting.

Hope it will help You finding the problem

Yours,

Andre
Attached Files
File Type: zip folder.zip (5.0 KB, 720 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2006, 06:53 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,752
The configurations available in that project are 'Debug|Win32' and 'Release|Win32' (there is no plain Debug config). You need to change the Configuration field on the Project/Solution tab to 'Debug|Win32' (the drop-down will show the available configs if it can resolve the filename).
Reply With Quote
  #5  
Old 07-13-2006, 07:17 AM
DrGonzo DrGonzo is online now
Registered User
 
Join Date: 06-02-2006
Location: Germany
Posts: 21
Ok thank You. I already found the problem by myself. Now the Build Step works perfectly.

Yours, DrGonzo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:50 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.