Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2011, 09:41 AM
Kosta Kosta is offline
Registered User
 
Join Date: 11-28-2011
Posts: 2
Post Troubles with VMWare Workstation

Hi, I'm totally new to the Visual Build, but I'm already having trouble with the VWWare Workstation step. I'm using VMWare Workstation 7.1.5 and Visual Build Pro 7.7a.

Everything is nice and fine when I start the virtual machine using the "Start" command - the virtual OS powers on successfully. However, when I try to perform any other action on this virtual machine (like Run program, Create snapshot or even Stop), all I get is always the same error message - e.g. (VBScript) script code at Line 220, Column 2 (Failed to open 'C:\VirtualWindows\Windows 7 x64 Enterprise EN\Windows 7 Enterprise x64.vmx': The process cannot access the file because it is being used by another process.)

All these other steps fail even if I perform them on a machine that is already powered on (and the same error message appears).

It's quite confusing - could you please advise me where the catch is?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2011, 10:11 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,656
Uncheck the Prevent prompting checkbox on the Options tab.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2011, 09:30 AM
Kosta Kosta is offline
Registered User
 
Join Date: 11-28-2011
Posts: 2
Post Thanks!

Yeap, this seems to be exactly the solution that I was looking for! Thanks!
Reply With Quote
Reply

Tags
process , virtual machine , vmware , workstation

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.