Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2013, 08:19 AM
wellilein wellilein is online now
Registered User
 
Join Date: 11-30-2005
Posts: 53
Unspecified error when copying files

I'm trying to copy files recursively, deleting destination files.
The exclude list is
Quote:
*.svn
*.svn-base
\.svn
\DTM Tests\20??\**
The step fails with error message
Quote:
Unspecified error
08.05.2013 14:51:53: Step '2 - Copy Files' failed
I tried to find problems with Process Monitor already, but didn't come to a reason.
The problem happens independent whether or not the destination directory is empty.
Copying all files with Windows Explorer does not result in an error (in this case I don't have an exclusion of course).
The problem also occurs in case I check "Do not copy, ..."
The problem also occurs in case I use forward slashes.

Using Version 7.7 on Windows 7 SP1 x64
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2013, 08:30 AM
wellilein wellilein is online now
Registered User
 
Join Date: 11-30-2005
Posts: 53
Problem in **-part

The **-Part in the exclude list caused the problem. I could simply remove it, because I wanted to exclude the complete directory.
The error message could be a little bit more descriptive.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.