Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2012, 12:25 PM
Anthony Anthony is online now
Registered User
 
Join Date: 05-03-2010
Posts: 22
"white holes" - errors in capturing webpages

I tested v.5 if there were some gains in capturing from the clipboard a selection of web pages.
I did not find something new: there are some pages that hung up UR, as I wrote in a previous post. Now I found a really strange behaviour with this (relative) simple page (it is the same also with v.4.2):
http://mathworld.wolfram.com/ClosedInterval.html

A selection of the definition is copied ok from IE to UR, yet there is a "white hole" frame with no image at some point.
The attachment should clarify. Is there an explanation or a fix? Strange enough, if that image is copied individually it pastes ok. Thanks for any feedback
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2012, 03:13 PM
$bill $bill is online now
Registered User
 
Join Date: 09-14-2006
Posts: 210
Works ok here from IE 9 to UR 5...I tried both pasting the page and copying just the definition to new items....both rendered normally (without holes) in UR for me...
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2012, 03:30 PM
Anthony Anthony is online now
Registered User
 
Join Date: 05-03-2010
Posts: 22
Thanks for the feedback.
I re-tested with IE8 and IE6 and both gave the same described problem. I should say that I try to paste the selection of the definition, not the whole page.
The OS is WinXP SP3, so I cannot test with IE9.
It works instead with FireFox v.3.6.x
UR v. 5 and 4.2 are portable.

Last edited by Anthony; 07-09-2012 at 03:43 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2012, 05:25 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
In my tests w/ IE8 on Win XP SP3, both UR v4.2b and v5.0 don't capture one of the images when copying that area of that web page (copying the entire page does work, as well as copying the selection w/ Firefox 13.0.1). With IE9 on Win7, both versions do capture all images in all cases. Apparently something odd with what IE8 and earlier put on the clipboard for that page.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-10-2012, 06:54 AM
Anthony Anthony is online now
Registered User
 
Join Date: 05-03-2010
Posts: 22
Thanks! What looks strange enough is that if one tries to copy from ie6/8 to MS Word 2003 or later (which also uses html) the missing image is pasted ok.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.