Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 04-23-2009, 01:33 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
I wasn't able to reproduce the problem that way, but I was able to with your .dat and registry settings, after switching layouts and then dropping down the menu. This is fixed in the latest download (3.5.4.9).
Reply With Quote
  #32  
Old 04-24-2009, 06:48 AM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
I saw and installed the update yesterday. It seems to have corrected the problem.

Thank you very much for this fix. Can you please tell me what is different about my setup that would cause this problem? Are there other issues that I should be cautious of?

Jon
Reply With Quote
  #33  
Old 04-24-2009, 06:59 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,750
I don't know what the difference is that caused it. But your settings allowed to to reproduce the error and handle it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.