Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2007, 04:06 PM
orsonk orsonk is online now
Registered User
 
Join Date: 02-23-2007
Posts: 6
Losing Search

I'm trying out UR (2.0e), and suddenly I find I cannot use Search. Normally I would press Ctrl+Shift+F, but nothing happens when I do this. I try Edit > Search, and again nothing happens.

Is there some way I could have accidentally disabled this function?

Thanks.

Orson
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2007, 06:27 PM
kevina kevina is online now
Registered User
 
Join Date: 03-26-2003
Posts: 825
Try Tools | Compact & Repair, check Repair database + Reset all system information to defaults, then click OK. This should restore the missing Search system item.

Can you recall how this item was deleted? If you can provide any information on the sequence you might have used, we will investigate and prevent this from recurring (we can't reproduce this issue). Either post the steps here or email them to support@kinook.com.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2007, 06:47 PM
orsonk orsonk is online now
Registered User
 
Join Date: 02-23-2007
Posts: 6
Thanks. That worked!

Unfortunately, I cannot recall the steps preceding this. All I recall is that at one point, I could not search.

Orson
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.