Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2006, 07:53 AM
sri sri is online now
Registered User
 
Join Date: 03-22-2006
Location: India
Posts: 8
Basic question

Hi,
I am new to VisualBuildProfessional.we ahve a system macro called %FAILSTEP_STATUS% which gives the status of the failed step.My question is it possible to reset the value of the macro.
As i have many applications in my project if 1 application fails then %FAILSTEP_STATUS% is set to 1.The same is taken over to all the steps.is there any way to solve this problem.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-23-2006, 03:22 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,757
The FAILSTEP_STATUS system macro holds the build status of the step that failed and is intended to be used in Failure steps to log the actual failed step info:
http://www.visualbuild.com/Manual/systemmacros.htm

The build status of individual steps is available in the step's BuildStatus property:
http://www.visualbuild.com/Manual/bu...usproperty.htm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.