Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2019, 01:24 PM
mevans mevans is online now
Registered User
 
Join Date: 04-21-2015
Posts: 24
December 10 update breaks Oracle action

I was just at a good point yesterday to update Visual Build 9.7 to the December 10, 2018 revision. Today I tried running a script that does some Run Oracle Script actions. Visual Build just hung. I tried many times. I was running 9.7 prior to this and it worked fine. In fact, went back to a version of 9.7 that I had from September and installed it (I had to uninstall first because the installer wouldn't install older components). After restoring the older version of Visual Build, the Oracle action ran fine.

I turned on verbose information in the output and I could see that my Oracle script had run and produced a result in the output window. Unfortunately, Visual Build was stuck on the step for many minutes. The query I was running is very quick.

Here are details from the working version:
Visual Build Professional 9.7 (x64)
Copyright 1999-2018 Kinook Software, Inc.
Windows Version: Windows Server 2012 R2 Standard
Install path: C:\Program Files\VisBuildPro9
HideConsole.exe version 1.0.0.0
SftPrintPreview_x64_U_20.dll version 2.04
VisBuildCmd.exe version 9.7.0.1
VisBuildPro.exe version 9.7.0.1
VisBuildAct.dll version 9.7.0.1
VisBuildCore.dll version 9.7.0.1
VisBuildDotNET.dll version 9.7.0.0
VisBuildExt.dll version 9.7.0.1
VisBuildInf.exe version 9.7.0.1
VisBuildMisc.dll version 9.7.0.1
VisBuildMS.dll version 9.7.0.1
VisBuildMS2.dll version 9.7.0.0
VisBuildNet.dll version 9.7.0.1
VisBuildSvr.dll version 9.7.0.1
VisBuildVCS.dll version 9.7.0.1

Here are details from the broken version:
Visual Build Professional 9.7 (x64)
Copyright 1999-2018 Kinook Software, Inc.
Windows Version: Windows Server 2012 R2 Standard
Install path: C:\Program Files\VisBuildPro9
HideConsole.exe version 1.0.0.0
SftPrintPreview_x64_U_20.dll version 2.04
VisBuildCmd.exe version 9.7.0.3
VisBuildPro.exe version 9.7.0.4
VisBuildAct.dll version 9.7.0.4
VisBuildCore.dll version 9.7.0.3
VisBuildDotNET.dll version 9.7.0.0
VisBuildExt.dll version 9.7.0.3
VisBuildInf.exe version 9.7.0.3
VisBuildMisc.dll version 9.7.0.3
VisBuildMS.dll version 9.7.0.3
VisBuildMS2.dll version 9.7.0.1
VisBuildNet.dll version 9.7.0.3
VisBuildSvr.dll version 9.7.0.4
VisBuildVCS.dll version 9.7.0.3

This is unusual. I've not had new releases of Visual Build break things. Normally, I just upgrade and everything continues to work.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-10-2019, 10:57 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,642
Fixed in the latest download (VisBuildAct.dll 9.7.0.5 in Help | About after installing).
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2019, 02:36 PM
mevans mevans is online now
Registered User
 
Join Date: 04-21-2015
Posts: 24
The fixed worked. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:58 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.