Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

 
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 9 votes, 5.00 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-17-2006, 09:32 AM
Alexey Alexey is online now
Registered User
 
Join Date: 02-17-2006
Location: Moscow, Russia
Posts: 14
Question Problem with "Get Latest..." when using label

In VSS tree I have a node $/MnProject, and there are several VB files (forms, modules etc) in this project. I add step of "SourceSafe" type to my build. I click menu "Properties..." and choose the "Database" tab. There I set:

Operation: Get
Database: <path to ini>
Username: <myname>
Password: <mypwd>
Projects and/or files...: $/MnProject/*.*
Recurse checkbox: checked
Version to operate on...: <blank>
Path for local files: <working folder of $/MnProject>


If I press "Test" button, everything works fine and I see how files are copied from VSS to my local drive; the last log record says "Build successfully completed". Wonderful.

But if change the following parameter:

Version to operate on...: LMyLabel

then I get the following output:

Code:
    Version not found

    Process completed with exit code 100
    17.02.2006 17:16:17: Step 'Get Latest from VSS' failed
    17.02.2006 17:16:18: Build ended.
Strange, because I certainly have a label "MyLabel" on two files located under $/MnProject! For example, if I start MS VSS Explorer, right-click on the $/MnProject node in the project tree, select "Show history..." and check all four upper checkboxes - then I do see those two labeled files in the history list!

What's the reason?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.