Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2005, 05:40 AM
Kim Kim is online now
Registered User
 
Join Date: 04-03-2003
Location: Norway
Posts: 26
Exclamation Vault client exception

When running Vault arguments directly from command-line, everything works fine. When running Vault arguments from VisualBuildPro the Vault client will crash.

1) Set working folder in Vault
2) Run a SUBST command (Associates a path with a drive letter)
3) Run a “Set Current Dir” command in VisualBuildPro to the subst dir
4) Do a Check-in or SetWorkingFolder in Vault will crash the client.

If I skip step 3, the vault client will not crash. Also, when testing different options I sometimes get the following error message: The connection to the server failed: server cannot be contacted or uses a protocol that is not supported by this client. 1000 : FailNotValidLogin. I assume that Vault (3.0.1) and VisualBuildPro (5.6b) is not fully integrated. To bad actually, they are both nice tools
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2005, 05:39 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,687
I was unable to reproduce either of these behaviors using VBP 5.6b and Vault 3.0.1 client (against the sourcegear test server). I was able to reproduce a crash in the Vault client if the current directory wasn't set back to a valid drive+path after deleting the subst drive (this sequence has a consistent although slightly different behavior from a batch file: the shell complains about the directory being invalid and won't execute the vault command).

I've attached a modified version of the Vault.bld sample that follows the described steps below. Does the 2nd setworkingfolder step fail in your case? I've also attached a equivalent batch file also test to see if the behavior differs there vs VBP. Both work successfully here.
Attached Files
File Type: zip vaulttest.zip (1.6 KB, 401 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2005, 06:47 AM
Kim Kim is online now
Registered User
 
Join Date: 04-03-2003
Location: Norway
Posts: 26
Thumbs up

All set current dir commands is working OK, but I didn't set current dir back to original after I deleted the subst dir. The Vault SetWorkingFolder was set to the original folder (no subst) before the subst command was made, and the next Vault command was after the substs delete command.

The solution was to make a new Set Current Dir after deleting the subst path.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.


Copyright © 1999-2019 Kinook Software, Inc.