Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2007, 04:52 PM
jkuo jkuo is online now
Registered User
 
Join Date: 08-23-2004
Posts: 4
InstallShield 12 Pro error - 1113

I got this error while using the InstallShield step and trying to pass in path variables. I found that the problem is when VBP generates the IS command line, there's a missing space between switch -l and the variable name. I'm not able to force the addition of this space in VBP. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2007, 05:43 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,749
In our tests (VBP 6.6), the InstallShield action does include a space between -l and the variable name for values provided in the Path fields on the Parameters tab. Please ZIP and send to support@kinook.com:
1) The info from Help | About | Install Info
2) The .bld file
3) A build log file (with the 'Log the command-line' checkbox on the Options tab of the InstallShield step checked)

Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2007, 06:20 PM
jkuo jkuo is online now
Registered User
 
Join Date: 08-23-2004
Posts: 4
I was running 6.2a and I saw that there was a fix in 6.4. I just upgraded to 6.6 and it looks to be well now.

Thanks for the quick response.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.