Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2009, 08:42 AM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
Saved export settings

OK, what am I not getting or doing wrong?

I want to export my custom contact list to a csv file. I carefully choose the fields and conduct the export. Because of the complexity of the field selections, I think I might want to do this again. I return to the export wizard and this time save the settings that were already there from the last time (I suppose they are now considered the default). When I return and select my saved settings, they are all wrong. The default settings are correct.

1. How can I save my settings as a named set?

2. Can I delete setting that are no longer needed?

Thanks.

Jon
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2009, 12:34 PM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
I think I found where the export setting is kept - in the registry. Although the name of the export setting exists under sets, there are no specific settings that are saved. This is unlike my saved import sets - I can see those settings in the registry.

Jon

Last edited by Jon Polish; 02-05-2009 at 12:57 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2009, 03:55 PM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
I feel like I'm talking to myself.

I think I figured this out, but it seems awkward.

1. You cannot delete or re-name saved sets from within UR. You have to edit the registry.

2. Saved sets cannot be modified. For some reason you have to completely re-do a set. This is a time waster.

3. You cannot use a default set and save it as a new set.

Jon
Reply With Quote
  #4  
Old 02-05-2009, 04:05 PM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
Question: To what does "Skip missing values" refer? I have that ticked, yet blank records are imported.

Jon
Reply With Quote
  #5  
Old 02-05-2009, 04:16 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
Re: Saved export settings

Quote:
Originally posted by Jon Polish
OK, what am I not getting or doing wrong?

I want to export my custom contact list to a csv file. I carefully choose the fields and conduct the export. Because of the complexity of the field selections, I think I might want to do this again. I return to the export wizard and this time save the settings that were already there from the last time (I suppose they are now considered the default). When I return and select my saved settings, they are all wrong. The default settings are correct.

1. How can I save my settings as a named set?
There was a bug -- only settings that were changed got saved under a new set name. This is fixed in the latest download.
Quote:
2. Can I delete setting that are no longer needed?
Export sets are stored in the registry under HKEY_CURRENT_USER\Software\Kinook Software\Ultra Recall\Settings\ExportDlg\Sets (delete sub-keys to remove saved sets).
Reply With Quote
  #6  
Old 02-05-2009, 04:17 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
Quote:
Originally posted by Jon Polish
Question: To what does "Skip missing values" refer? I have that ticked, yet blank records are imported.
Checking this box will not create Attributes for input fields with no value provided.
http://www.kinook.com/UltraRecall/Ma...edtextfile.htm
Reply With Quote
  #7  
Old 02-05-2009, 04:29 PM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
Quote:
Originally posted by kinook
Checking this box will not create Attributes for input fields with no value provided.
http://www.kinook.com/UltraRecall/Ma...edtextfile.htm
I understand. Thanks.

Can you make saved set deletions available from within UR?

Jon
Reply With Quote
  #8  
Old 02-06-2009, 11:30 AM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 372
I see this was fixed in yesterday's update (3.5.4.3):
"New import/export sets not created properly if no changes made to settings."

Thank you!

Jon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:33 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.