Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2009, 08:49 PM
JaysonB JaysonB is online now
Registered User
 
Join Date: 03-10-2009
Posts: 1
Macro not translating in Batch File step

I am using a macro in a Batch File action parameter and it isn't getting transated to it's value. I know I didn't fat-finger the macro because when I hover over the macro it shows the translated value. Also, I use a macro in the File field and it seems to translate fine.

I selected to "Log the command-line that is used" to see the exact command line and here is what it outputs. The BUILD_ROOT macro is the problem child:

cmd /Q /C call "C:\Program Files\xSQL Software\xSQL Bundle\xSQLObjectCmd.exe " %BUILD_ROOT%\Ssc\SscKit\CreateSchema.xml

Are macros not supported in batch parameters?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2009, 08:17 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
It is a bug that macros in that field aren't expanded. This is fixed in the latest download (VisBuildAct.dll 7.1.0.2 in Help | About | Install Info after installing). Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.