Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2007, 10:55 AM
edbro edbro is online now
Registered User
 
Join Date: 05-15-2007
Location: Albuquerque
Posts: 2
Working with Tables

I am very confused about working with tables. It seems like such a basic item but it seems UR doesn't deal with them?

I found that if I create a table first in Word, I can then copy it over. But, can I insert or add rows or columns once it is in UR?

I'm trying to create a maintenance log for my car. I also tried to create it in Excel and link to it but the presentation of that spreadsheet in UR is just a jumble of all the data without any layout format (rows, columns).
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2007, 11:46 AM
quant's Avatar
quant quant is online now
Registered User
 
Join Date: 11-30-2006
Posts: 967
Re: Working with Tables

Quote:
Originally posted by edbro
I found that if I create a table first in Word, I can then copy it over. But, can I insert or add rows or columns once it is in UR?
it would probably be easiest to edit the item directly in word, ie. use open document command, CTRL+J. Once you finished with tables, save it, close word, and return to UR for further "non-table" editing ;-)

Last edited by quant; 05-27-2007 at 12:15 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.