Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-15-2007, 04:37 PM
miker miker is online now
Registered User
 
Join Date: 01-19-2005
Location: NH
Posts: 7
Conditional Build Rule Bug

This looks like a 6.3 bug to me. If you have a conditional build rule that is not an 'is true' condition and you do the following:

1. Open the Step
2. Select 'Always build this step and child steps when checked'
3. Click 'OK'
4. Re-open the Step

The Conditional Build Rule drop down box displays 'is true'.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-15-2007, 05:13 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
It is working as designed. The radio buttons 'Always build/build only' and the 'is true/is false/etc.' combo are both derived from the same underlying value, so if you set it to Always build, the previous combo selection is no longer stored/available (and it doesn't apply/is disabled when set to 'Always build').
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.