Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-10-2005, 02:07 PM
Supercoder99 Supercoder99 is online now
Registered User
 
Join Date: 08-10-2005
Posts: 2
E-Mail Setup

I am in the process of setting up a new Build server, and eventually will be using VBP to Build.

What do I have to have on the server to send e-mail. We use Exchaneg.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2005, 02:46 PM
kevina kevina is online now
Registered User
 
Join Date: 03-27-2003
Posts: 825
Not much, just configure an email account that works with any typical SMTP email client (such as Outlook Express) and use those same settings/credentials in the Send Mail step in Visual Build Professional and it should work just fine.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2005, 02:47 PM
Supercoder99 Supercoder99 is online now
Registered User
 
Join Date: 08-10-2005
Posts: 2
Great!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-31-2005, 05:00 AM
klaus.wiesel klaus.wiesel is online now
Registered User
 
Join Date: 10-31-2005
Posts: 1
Exchange and VBP

Hello

I read the thread above but am not sure what to do to get VBP running with our exchange server.

Can you specifiy more precisely what is to be done?

Regards
Klaus Wiesel
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2005, 08:20 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
Enter the SMTP server's name or IP address in the Mail server field, the port it listens on in the Port field (SMTP default port is 25), the correct Username/Password/Domain if required by your server.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:00 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.