Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2004, 11:01 PM
rob_manger rob_manger is online now
Registered User
 
Join Date: 05-18-2004
Posts: 16
Exclamation Unable to find configuration when building VS.NET Solution

Hi there,

I am getting the error: "Solution Configuration 'Release(English)' not found" when building my VC++.NET Project.

This configuration does exists and builds withing the IDE. This step also worked with Visual Build Pro version 5.3.

What can I do?

Cheers

Rob
robm@devtest.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2004, 11:38 PM
rob_manger rob_manger is online now
Registered User
 
Join Date: 05-18-2004
Posts: 16
Thumbs up

OK, figured it out.

For anyone else who is interested, VBP 5.4 is using regular expressions in the Solution Configuration (as explained in the release notes).

My problem was that brackets, '(', are secial characters in regular expression world. Therefore, using an escape character , '\', in front of any special characters like brackets fixes the problem.

Cheers

Rob.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2004, 11:55 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
Yep, that one slipped past us (we didn't encounter any of these during testing).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:28 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.