Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-30-2007, 03:05 PM
Too_Tall_Crown_Victoria Too_Tall_Crown_Victoria is online now
Registered User
 
Join Date: 01-15-2003
Posts: 44
Remote Build Execution problem

I have two build machines. The old one has VC6 and VB6 installed on it. The new machine has VS2K3 and VS2K5. I have a project where for the time being I need to build using VC6 and VB8. So what I did is I created a script that maps a drive to the old machine from the new machine. Copies over all needed files including a VBP script. Then I use a run script pointing to the remote machine. This other script just compiles the VC6 and VB6 projects.

The script is running however I get an error during compile saying that it cannot find a .h file that comes with VC6. I have verified that the files exists. If I log into the old build machine and compile the project from the VC6 IDE it builds with no errors. If I run the build script on the old machine it runs without errors.

I am thinking that it is some kind of envirionment situation that I have where my path is not set correctly or something like that. I have tried both "Run in System Account" and as a user and I get the same results.

Thanks

Tom
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.