Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2010, 10:59 AM
Too_Tall_Crown_Victoria Too_Tall_Crown_Victoria is online now
Registered User
 
Join Date: 01-15-2003
Posts: 44
Copy Files step limit?

I have been converting our dos command xcopy steps to use the built in Copy Files step. However, I have found that on very large copies (~3GB, 35K files, 4500 directories) it fails after a while with an error saying it cannot copy a file. When I try to rerun it, it fails sometimes on that file, other times on other files. I had to go back to the dos command xcopy to get it work.

I can provide a sample zip but it will be quite large to truly reproduce the issue.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2010, 01:12 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
What's the error message? The Copy Files action uses the Win32 CopyFileEx API, and if that returns failure, the action will treat it as such.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:27 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.