Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-20-2010, 10:21 AM
Too_Tall_Crown_Victoria Too_Tall_Crown_Victoria is online now
Registered User
 
Join Date: 01-15-2003
Posts: 44
Keep losing Visual Build license

We are using VBP version 7.2a. We keep loosing our license every so often. I have not been able to pinpoint a situation or timing yet. However, it is causing problems where nightly builds are not running due to the loss of the license.

Can you please give some guidence as to why we loose our license, what I should look at to see if we are doing something on our side, or how we can prevent this?

Until version 7.2a we did not have any issues like this. I have a second 6.0 license and that has never lost it's license.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2010, 11:08 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
That logic is implemented by a third-party licensing/protection component (and they don't divulge how the license info is stored), and we haven't seen or heard of this behavior before, but you should be able to use one of the alternative registration techniques described at the bottom of Introduction -> Installation in the offline help to keep it registered.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-20-2010, 11:34 AM
Too_Tall_Crown_Victoria Too_Tall_Crown_Victoria is online now
Registered User
 
Join Date: 01-15-2003
Posts: 44
I found the automated entry of the license, thanks.

When I went to look at doing this I noticed that my license was back even though I did not do anything.

Any ideas why or how it would or could get lost and then come back?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2010, 11:39 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
Something (resident security software?) must at times be preventing the licensing component within Visual Build from reading the license info.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-24-2012, 04:38 AM
konsultimedia konsultimedia is online now
Registered User
 
Join Date: 05-16-2011
Posts: 1
We also keep getting this from time to time (7.7a). Unfortunately, it has happened several times a week lately. Furthermore, it happens in the middle of a build, between two Visual Build sub-project calls.

Exactly how do we apply a workaround in this case? I find the Help section to be a bit vague on this.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-24-2012, 08:35 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=4713
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.