Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2017, 09:38 AM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 38
Info Item attribute - multiple Choose Item windows

hi,

when I click in a field that is based on an Info Item, it produces, not one, but many, many "Choose Item" windows. The last time I did it, 50 of such windows popped up... At other times it works as it's supposed to.

I know if you have more than one database open, you get one "Choose Item" window per database, which makes sense. However this is happening with just one db open. Also, 50 of them clearly suggests something's wrong...

-- DavidF.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-07-2017, 07:58 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,643
This should be fixed in the latest release (5.3).
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2017, 04:55 AM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 38
Thanks Kinook. Meantime was able to fix it by closing and restarting.

-- DavidF.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.