View Single Post
  #1  
Old 09-22-2016, 10:07 AM
ahouriet ahouriet is online now
Registered User
 
Join Date: 09-26-2008
Posts: 5
Error with get after HTTP post

We are using a POST command to upload a file and send some other properties to our server, over https. We get the result back into a macro for later use.

This has been working in an older version of VBPro, I'm pretty sure it was an 8.x version.

It looks like the latest version we have (9.2) throws an error on this step after everything completes: "Error getting data: Invalid handle passed to function".

Here's a truncated log of the process, I chopped out a lot of the inner transfer entries:

Code:
Connecting to HTTPS server 'xxxx.xxxxx.xxxxxx' on port 443
Filename.zip -> /buildapi/build/createversion?build_key=3WCN6-7QRER-7N254-QLG3E-6DP6L-5&version_id=66&product_id=6&version=4.0.13&release_notes=release notes text&send_emails=true
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: started thread 0x1408 trace on 09-22-2016 09:24:33 Windows x86-6.1.7601 [8.0.8050.2538]
VISBUILDPRO 1408 0010 INF: getaddrinfo(0x440f450 [licensing.smdinc.net], 0x0 [], 0x440f140, 0x440f13c) returned 0
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: socket(2, 1, 6) returned 1296
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: ioctlsocket(1296, 0x8004667e, 0x440f18c) returned 0
VISBUILDPRO 1408 0010 WRN: connect(1296, 0x440f198 [198.50.196.80]:443, 16) returned -1 [10035]
VISBUILDPRO 1408 0030 INF: ioctlsocket(1296, 0x8004667e, 0x440f18c) returned 0
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x231f38, 48, 0) returned 48
VISBUILDPRO 1408 0040 INF: recv(1296, 0x7ba0058, 65536, 0) returned 4412
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x3370ef8, 340, 0) returned 340
VISBUILDPRO 1408 0040 INF: recv(1296, 0x7ba0058, 65536, 0) returned 75
VISBUILDPRO 1408 0010 INF: send(1296, 0x7c82f68, 373, 0) returned 373
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Encrypted buffer of 344 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x7c84ff8, 181, 0) returned 181
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Encrypted buffer of 154 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x7c82ff0, 29, 0) returned 29
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Encrypted buffer of 2 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x7c82ff0, 269, 0) returned 269

/// lots of lines removed here... 

VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 1 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: ioctlsocket(1296, 0x8004667e, 0x440efa0) returned 0
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: Decrypted buffer of 4 bytes
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: ioctlsocket(1296, 0x8004667e, 0x440f064) returned 0
VISBUILDPRO 1408 0000 INF: send(1296, 0x75433b8, 29, 0) returned 29
VISBUILDPRO 1408 0010 INF: closesocket(1296) returned 0

Error getting data: Invalid handle passed to function
From the server side everything seems fine, the file makes it, the data is all there, no errors logged, etc. It seems like VBPro just thinks something went wrong.

Is there any other data/info I can provide to assist?

Thanks,
Andy
Reply With Quote