View Single Post
  #1  
Old 10-07-2014, 06:41 PM
jmmcd jmmcd is online now
Registered User
 
Join Date: 02-10-2012
Posts: 4
Make VS 2013 problems

We just upgraded one project to use VS 2013 (it was using VS 2003). I get the following problems when using the 'Make VS 2013' action:
1) Can't specify config to build (must build all configs). When specified I get:
Solution configuration 'Release|Win32' not found.
or:
Solution configuration 'Release' not found.
2) No log is produced whether the build fails or succeeds. Did the default behavior change re logging?
3) Must specify the path to devenv.exe, such as:
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\devenv.exe
If empty, it seems to use the wrong IDE, as I get:

Pre-processing...
DocumentScan\DocumentScan.vcxproj...setting version...

Rebuilding configuration 'Debug|Win32'...
Microsoft (R) Build Engine version 4.0.30319.18408
[Microsoft .NET Framework, version 4.0.30319.18444]
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

Build started 10/7/2014 3:26:51 PM.
0>c:\srctree\release_X_test\allbase\dcap\microserv er-dcap2\Microserver_2013.sln(28): Solution file error MSB5008: Error parsing the solution configuration section in solution file. The entry "" is invalid.

Build FAILED.

c:\srctree\release_X_test\allbase\dcap\microserver-dcap2\Microserver_2013.sln(28): Solution file error MSB5008: Error parsing the solution configuration section in solution file. The entry "" is invalid.

0 Warning(s)
1 Error(s)
Reply With Quote