Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pdmckenzie
Forum: [VBP] Third Party Tools 08-14-2008, 10:44 AM
Replies: 3
Views: 6,919
Posted By pdmckenzie
I had this same problem for a bit. What I had to...

I had this same problem for a bit. What I had to do was add a '/s' to the regsvr32 command to suppress the dialogue/popup box on the remote server. If you don't suppress it, the remote server ends...
Forum: [VBP] General Discussion 07-17-2008, 12:28 PM
Replies: 7
Views: 7,043
Posted By pdmckenzie
:-) So after doing other things for a while and...

:-)
So after doing other things for a while and hoping the problem goes away, I have come to a point where I can repeat the problem with a reasonable level of consistency in a small bit of code.
...
Forum: [VBP] General Discussion 07-09-2008, 09:56 AM
Replies: 7
Views: 7,043
Posted By pdmckenzie
I downloaded and installed 6.7 and it works...

I downloaded and installed 6.7 and it works better, but it's still inconsistent with terminating psexec processes. Sometimes I can finished a build now, but latent psexec processes are still hanging...
Forum: [VBP] General Discussion 07-07-2008, 01:41 PM
Replies: 7
Views: 7,043
Posted By pdmckenzie
I have a similar issue to Dave. I'm using 6.2a. ...

I have a similar issue to Dave. I'm using 6.2a. I have my scripts set up similarly to his as well. What I'm finding is the remote calls work if I initialize them from the GUI, but if I try to...
Showing results 1 to 4 of 4

 

All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.


Copyright 1999-2021 Kinook Software, Inc.