Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dheller
Forum: [VBP] General Discussion 01-08-2010, 10:07 AM
Replies: 8
Views: 6,275
Posted By dheller
I found the problem, apparently the automated...

I found the problem, apparently the automated build stoped, but the process was still running in Task Manager so I changed some setting so that if it starts a new process to terminate the process if...
Forum: [VBP] General Discussion 01-06-2010, 12:59 PM
Replies: 8
Views: 6,275
Posted By dheller
I don't have any breakpoints set in my project....

I don't have any breakpoints set in my project. It builds correctly from the console UI when I select Build Group
Forum: [VBP] General Discussion 01-06-2010, 12:32 PM
Replies: 8
Views: 6,275
Posted By dheller
I have now run into another problem when building...

I have now run into another problem when building from a command line. Every night, this project runs as an automated build, however since making the changes to get the first step to check the build...
Forum: [VBP] General Discussion 01-04-2010, 12:40 PM
Replies: 8
Views: 6,275
Posted By dheller
Ok, I made step 1, the HTTP Step to always build...

Ok, I made step 1, the HTTP Step to always build and then added a new step, step 2 as a Group Step with rule to build only if %HTTP_OUTPUT% is equal to clean., however it still builds all the...
Forum: [VBP] General Discussion 01-04-2010, 09:02 AM
Replies: 8
Views: 6,275
Posted By dheller
Step Property

I have a Step that checks the Status on a server via a macro, if the status returned = clean, then continue to next step, however the step always builds even if the returned status is not equal to...
Forum: [VBP] Third Party Tools 06-11-2008, 01:57 PM
Replies: 3
Views: 6,361
Posted By dheller
Well, I not very familiar with VB so I wanted to...

Well, I not very familiar with VB so I wanted to knowif the script was setup to properly increment the number just as the script that increments The ProductVersion
Forum: [VBP] Third Party Tools 06-11-2008, 01:47 PM
Replies: 3
Views: 6,361
Posted By dheller
VB Script error when trying to increment the Property CDVersion in InstallShield

I have created a new Private Property in my InstallShield project called CDVersion, with the value 1.1.0.280. I would like to use a VBScript to increment that number just like the one that is used to...
Forum: [VBP] Third Party Tools 01-11-2008, 12:59 PM
Replies: 3
Views: 9,759
Posted By dheller
This works fine when I build it manually, it only...

This works fine when I build it manually, it only fails when I try to use this step in the automatic build. I included an attachment with all of the settings for this step, do I have all the...
Forum: [VBP] Third Party Tools 01-11-2008, 12:43 PM
Replies: 3
Views: 9,759
Posted By dheller
InstallShield Build Step does not copy build files to the right folder

I have a automatic build that includes a step that builds my InstallShield project, however since I switched from a MSI Basic to MSI Script project, it does not properly build the project and copy...
Forum: [VBP] Third Party Tools 01-08-2008, 09:30 AM
Replies: 1
Views: 8,912
Posted By dheller
Script to Increment InstallShield Build Number Fails

I just upgraded from InstallShield 12 to InstallShield 2008 and changed my project from MSI Basic to InstallScript MSI and now when I try to execute the VB Script to increment the InstallShield Build...
Forum: [VBP] General Discussion 11-14-2007, 04:07 PM
Replies: 1
Views: 4,484
Posted By dheller
Scirpt does not increment build from Command Prompt using visbuildcmd

If I start a build from a command prompt using visbuildcmd.exe /b trios.bld, the step that executes the script to increment BUILD_NUM does not increment

Set objMacro =...
Forum: [VBP] Third Party Tools 11-13-2007, 12:02 PM
Replies: 1
Views: 7,062
Posted By dheller
Component error: Class not registered when running VisBuildCmd.exe from a batch file

I have created the following batch file, when I try to run this file from any computer other than the computer that has VisualBuildPro6 installed, I get a component error: Class not registered? Why....
Forum: [VBP] General Discussion 08-21-2007, 10:37 AM
Replies: 1
Views: 4,278
Posted By dheller
How to trigger a Remote build

How can I trigger a build from any remote computer?
Forum: [VBP] Third Party Tools 08-07-2007, 05:11 PM
Replies: 1
Views: 6,430
Posted By dheller
Subversion Commit

I'm trying to add a Subversion step that will automatically perform a Commit, however whenever I test the step, it always fails with the message "Failed to create process: The system cannot find the...
Showing results 1 to 14 of 14

 

All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.