Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: wallywojo
Forum: [VBP] Third Party Tools 07-09-2009, 09:30 AM
Replies: 4
Views: 5,195
Posted By wallywojo
thanks, this was due to an old version of visual...

thanks, this was due to an old version of visual build. Once I updated to 6.7a it was able to find tf.exe.
Forum: [VBP] Third Party Tools 07-08-2009, 09:07 PM
Replies: 4
Views: 5,195
Posted By wallywojo
I found the registry values to be the same on...

I found the registry values to be the same on both machines and if I fixed up the string value it did not work. Have any other ideas on the auto-detect?
Forum: [VBP] Third Party Tools 07-08-2009, 04:05 PM
Replies: 4
Views: 5,195
Posted By wallywojo
unable to auto-locate team foundation exe

Any help with this as I am building a new build machine and this is the first time I have encountered this and I do not want to explicitly supply the path as I have never had to do this for any of...
Forum: [VBP] Third Party Tools 08-14-2008, 10:40 AM
Replies: 3
Views: 6,137
Posted By wallywojo
Not sure if you are still working on this, but...

Not sure if you are still working on this, but the Automation interface you are using there does not expose all the properties in the property table, just a select few.

To do this, you will need...
Forum: [VBP] Third Party Tools 10-05-2006, 03:48 PM
Replies: 6
Views: 7,420
Posted By wallywojo
That did the trick. Thanks a bunch.

That did the trick. Thanks a bunch.
Forum: [VBP] Third Party Tools 10-04-2006, 04:07 PM
Replies: 6
Views: 7,420
Posted By wallywojo
OK, here they are.

OK, here they are.
Forum: [VBP] Third Party Tools 10-04-2006, 03:17 PM
Replies: 6
Views: 7,420
Posted By wallywojo
I am having the same behavior today. Is there...

I am having the same behavior today. Is there something else that needs to be done for this issue. I can build fine in VS .Net and also the same solution works with a different configuration chosen.
Forum: [VBP] Third Party Tools 02-27-2006, 04:21 PM
Replies: 1
Views: 4,212
Posted By wallywojo
Error dialog from VisBuildcmd.exe

error dialog originated from a build c++ project, which attempt to perform a clean, which only occurs when running from command prompt. Running from UI does not create the same problem.

The dialog...
Forum: [VBP] General Discussion 01-05-2006, 03:12 PM
Replies: 9
Views: 11,226
Posted By wallywojo
Thank You. It ended up that the problem was...

Thank You.

It ended up that the problem was Word formatting of the quotes. Thanks for reinforcing that the parameters were as expected.

Wally
Forum: [VBP] General Discussion 01-05-2006, 01:47 PM
Replies: 9
Views: 11,226
Posted By wallywojo
Command line usage

Can someone supply a working sample where multiple macros are defined from the command line. I have not been able to get this working.
Showing results 1 to 10 of 10

 

All times are GMT -5. The time now is 04:38 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.