Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: tim.calderwood
Forum: [VBP] General Discussion 04-19-2010, 05:54 PM
Replies: 3
Views: 4,844
Posted By tim.calderwood
We are trying to save all macros at the start of...

We are trying to save all macros at the start of a build for later debugging if need be. Format really does not mater, XML will work just fine. I am trying to figure out how to use the Macro.Save...
Forum: [VBP] General Discussion 04-19-2010, 05:30 PM
Replies: 3
Views: 4,844
Posted By tim.calderwood
Need to save/dump macro values to a file

I am sorry if this has been answered before, but I am looking for a way to save all of the macros and values to a text file. Anybody know how to do this?
Forum: [VBP] General Discussion 01-20-2009, 06:59 PM
Replies: 1
Views: 5,036
Posted By tim.calderwood
Get newest file name in a specified folder

We have a folder of files. We only need the file name of the newest file in the folder. I was wondering if there is an easy way to do this?

Thanks
Forum: [VBP] Third Party Tools 08-24-2006, 03:36 PM
Replies: 0
Views: 3,320
Posted By tim.calderwood
Question Building Labview 8 Executable

I was wondering if anybody has figured out how to build a project or a set of projects from the command line with Labview 8?
Forum: [VBP] General Discussion 11-01-2005, 12:16 PM
Replies: 2
Views: 3,932
Posted By tim.calderwood
Great solution to a large problem...

Thanks for your quick help on how to fix our problem. I have attached the script I used to clean up our zip files if anybody wants to see what we did. Once again, Kinook rocks...
Forum: [VBP] General Discussion 10-31-2005, 01:36 PM
Replies: 2
Views: 3,932
Posted By tim.calderwood
Delete folders from zip file

I am trying to processes 300 zip files that I need to delete a folder out of. I know how to loop through the files but for the life of me, I can not figure out how to use the zip function to delete...
Forum: [VBP] General Discussion 08-03-2004, 11:24 AM
Replies: 2
Views: 4,702
Posted By tim.calderwood
Found the problem, oops

The problem was in the fact that instead of calling a local group, I was calling another build script. With the option set to "Delete log file at the start of each build", you get this error when...
Forum: [VBP] General Discussion 08-01-2004, 01:01 PM
Replies: 2
Views: 4,702
Posted By tim.calderwood
Only one top level element is allowed error

I am having problems with converting the XML logs to HTML. The steps I am doing are...

0. Build our software in performance debug
1. Copy xml file (%LOGFILE%) to a temp file
2. Convert the...
Forum: [VBP] General Discussion 07-27-2004, 04:48 PM
Replies: 4
Views: 6,262
Posted By tim.calderwood
Thanks for the quick reply. The problem comes...

Thanks for the quick reply. The problem comes from the "Save full path info". If you check this check box, then the includes and excludes are ignored. If you uncheck this box, then it works as...
Forum: [VBP] General Discussion 07-27-2004, 01:36 PM
Replies: 4
Views: 6,262
Posted By tim.calderwood
Zip Function for adding sub directories

I am using the built in Zip function and have the following directory structure.

C:\
CodeDir\
ProgramA\
ProgramB\
ProgramC\

I want to zip up sub folders...
Forum: [VBP] Third Party Tools 05-21-2003, 08:59 AM
Replies: 1
Views: 5,921
Posted By tim.calderwood
Compuware Performance Analysis

I am trying to setup Visual Build to build our software in Visual Studio .Net with Compuware Performance Analysis tool. I have talked to Compuware and they are not sure how to do this. Therefore, I...
Forum: [VBP] Third Party Tools 05-20-2003, 04:16 PM
Replies: 3
Views: 8,149
Posted By tim.calderwood
Okay, was this the same functionality in 4.6? Or...

Okay, was this the same functionality in 4.6? Or did this change in 5.0? The scripts worked fine in 4.6 is why I am asking just for future reference.
Forum: [VBP] Third Party Tools 05-20-2003, 01:59 PM
Replies: 3
Views: 8,149
Posted By tim.calderwood
Question Inno Setup Problem

Everything was working great in 4.6 then I upgraded to version 5.0. Now when the script tries to execute an inno setup with an option flag /d we get an IO error in Inno. I have determined that the...
Showing results 1 to 13 of 13

 

All times are GMT -5. The time now is 09:47 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.