Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [VBP] Third Party Tools (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Install to the GAC on a remote system (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=332)

jcox 02-19-2004 04:46 PM

Install to the GAC on a remote system
 
I need to Install and upgrade components to the GAC on a remote system. VBP looks like it will install to the local compter, but is there a way to install to a remote server.

PS
I tried to do a search for GAC but does not meet the 4 Char minimum. This has happend several times and there are some important key words that can only be discribed in 3 char.

Thanks,

James

kinook 02-19-2004 08:02 PM

The GACUtil tool, which the GAC Install action wraps, does not support installing on a remote computer. You might try using a Run Program action and executing GACUtil on the remote computer (see the Server.bld sample for samples of remotely executing commands).

We've also modified the forum configuration to allow searching on 3 letter strings.


All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.