Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [UR] General Discussion (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tables dont' work in editor (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=3738)

MrAnalogy 08-13-2008 05:09 PM

Tables dont' work in editor
 
Created a project and edite the text. Clicked the Table ribbon control and it prompted me for settings.

2 col, 2 row , 200 col width, 10 cell padding & border width.

clicked OK.

Nothing seemed to happen.

Whazzupp?

kinook 08-13-2008 05:13 PM

http://www.ultrarecall.com/Manual/inserttabledialog.htm

MrAnalogy 08-13-2008 05:32 PM

Thanks!
 
Thanks. That did the trick (I just reinstalled and chose that option).

I'm curious: why is it unchecked by default?

kinook 08-13-2008 05:38 PM

http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=2853


All times are GMT -5. The time now is 09:42 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.