Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [UR] General Discussion (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Making an Info Item Attribute blank (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=5610)

David_F 10-11-2019 06:25 PM

Making an Info Item Attribute blank
 
hi,

Is it possible, after choosing a value for an Info Item Attribute, to set it to blank? I have an item with a Info Item Attribute in its form, currently it is blank. When I click in it, I am taken immediately to "Choose item". I do so, but now it seems the only thing I can do to change the Attribute is to replace that value with another one. Is there any way of just removing the value?

-- David_F

kinook 10-11-2019 07:09 PM

Go to the Item Attributes pane (Ctrl+4) and delete the attribute.

David_F 10-12-2019 04:54 AM

Well it's a bit convoluted but it works, thanks. Delete the attribute, value still shows in the form, refresh/F5, field goes blank, put the attribute back in the Attribute Pane (I suppose you don't strictly need the last part but I would prefer to have the attribute still showing there.)

-- DavidF

kinook 10-12-2019 11:36 PM

In the latest release (6.0.0.4), an Info Item attribute can be cleared by setting to (None).

David_F 10-13-2019 06:18 AM

Excellent, thank you!


All times are GMT -5. The time now is 03:36 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.